duminică, 14 iulie 2024
14.1 C
Addis Ababa

O româncă a primit în Danemarca 5 cutii cu bunuri de 21.000 de euro, să le aducă în țară, dar poliția i le-a luat, în Germania

Must read

Un Sprinter care venea din Danemarca în România a fot verificat la intrarea în Germania și polițiștilor de frontieră li s-au părut suspecte cinci cutii de carton pline, pe care, după verificare, le-au confiscat, scrie site-ul de știri al Poliției Federale.

Mai întâi, un șofer a spus poliției federale că încărcătura îi aparține. Când i s-a cerut să furnizeze dovada deținerii celor 63 de laptopuri și telefoane mobile care erau în cutii și pe care se presupunea că le cumpărase în ambalajul lor original, brusc s-a făcut că nu mai înțelege limba germană și comunicarea cu agenții a devenit imposibilă. S-a întâmplat sâmbătă dimineața, în jurul orei 7:25, când o patrulă a poliției federale a verificat un Mercedes Sprinter alb, la ieșirea din B200 Klues, după ce acesta a intrat în țară din Danemarca. Toți cei trei ocupanți ai microbuzului au putut să se identifice.

Citeşte întreaga ştire: O româncă a primit în Danemarca 5 cutii cu bunuri de 21.000 de euro, să le aducă în țară, dar poliția i le-a luat, în Germania: „Cui aparțin de fapt?”

<

p class=”clip_int”>

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Etiopia | የኢትዮጵያ ፈደራላዊ ዲሞክራሲያዊ ሪፐብሊክ | Ye-Ityopp'ya

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura